. . . . .

Strategie- en Management Consultants


Core Consultants is een toonaangevend consultancy bedrijf wat met passie, creatief vermogen, intelligentie en resultaat bijdraagt aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Waar anderen rechts af slaan, gaan wij links. Onderscheidend vermogen realiseren wij niet alleen bij onze klanten, we bieden het ook aan. De klant staat centraal bij onze opdrachtgevers en met strategie, sales, marketing en innovatie als peilers leveren wij toegevoegde waarde in termen van succes en resultaat op lange termijn.

Strategie-consulting

        

De voldoening om samen een winnende strategie te ontwikkelen. De vreugde van het creatieve proces om te komen tot een strategie. De blijdschap van het geleverde resultaat en de ontstane waarde. De weg naar strategie-ontwikkeling leggen wij samen af met onze opdrachtgever. Samen bouwen wij de brug naar de klant en de markt.

Het samenspel in combinatie met de benodigde inhoud en ingrediënten zijn de elementen waarop wij vorm geven aan uitdagingen en doelen die zijn gesteld door onze opdrachtgevers

De ene keer over links, de andere keer over rechts, maar altijd offensief, met volle overtuiging, een mix van ervaring en talent en in het best renderende systeem. Op deze manier bouwen wij aan de ambities en aspiraties van onze opdrachtgevers en creëeren we de toekomst.

Competenties

strategie-assessment: wat is de beste route naar winstgevende groei? Een nieuwe positionering, markt, product of dienst? Zijn we slagvaardig en effectief? Autonome groei, concentratie of overname?

strategie-ontwikkeling: wie zijn we en waar staan we voor? waar concurreren we? Met wie werken we samen?

strategie-realisatie: op welke manier bereiken we onze strategische prioriteiten? Hoe presteren we beter dan onze concurrenten? Waarmee onderscheiden we ons in de markt? Welke toegevoegde waarde leveren we onze klanten?