. . . . .

Strategie- en Management Consultants


Core Consultants is een toonaangevend consultancy bedrijf wat met passie, creatief vermogen, intelligentie en resultaat bijdraagt aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Waar anderen rechts af slaan, gaan wij links. Onderscheidend vermogen realiseren wij niet alleen bij onze klanten, we bieden het ook aan. De klant staat centraal bij onze opdrachtgevers en met strategie, sales, marketing en innovatie als peilers leveren wij toegevoegde waarde in termen van succes en resultaat op lange termijn.

MT-Consulting

      

Individueel scoren of gelukstreffers laten wij aan ons voorbij gaan. Iedere klant, elke opdracht benaderen wij op onze eigen wijze. Gedreven door passie, in de beste teamsamenstelling en met tomeloze inzet gaan wij samen voor de volle winst.

Management Team consulting is door Core consultants ontwikkelt om in haar klantrelatie met opdrachtgevers structureel ondersteuning te bieden aan directie-teams of individuele managers.

Vanuit een schaduwpositie fungeren wij als twaalfde man, een klankbord voor het management team. Of wij worden ingezet als extra speler op de flanken om de bezetting optimaal te laten renderen dan wel balans binnen het team te brengen door extra competenties in te zetten.

Concrete toegevoegde waarde bieden vanuit een onafhankelijk perspectief en relevante kennis bijdragen die van deze tijd is. Daar waar vraag en aanbod tot stand komt gaan wij een stap verder in onze dienstverlening. Met MT-Consulting leveren wij maatwerk voor relevante vraagstukken van management-teams.

Samen met MT-leden signaleren we trends, plannen we scenario's, testen we de spelregels en simuleren we strategiën.

Competenties

concept-ontwikkeling: welke kansen liggen in de toekomst? Hoe creëeren we concurrentievoordeel?Welk strategisch plan ontwikkelen? Wat is ons business model?

digitale strategie: wat zijn onze digitale aanpassingen? Waar bevindt zich onze doelgroep online? Welke digitale kanalen zetten we in? Waar concurreren we op internet? 

strategie planning: welke capaciteiten heeft onze onderneming? Hoe optimaliseren we ons product? Zijn we goed ingericht om effectief te concurreren? In welke segmenten kunnen we groeien?

strategische allianties: met wie werken we samen? Waar kunnen we uitbreiden? Hoe binden we partners? Welk netwerk zetten we in?

strategie support: kunnen we een licentie strategie opzetten? Hoe kunnen we beter onderhandelen? Welke sponsors kunnen we binden? Wat is het in te zetten budget en vereist rendement?

merk strategie: wat zijn onze merkwaarden? Hoe waardeert de consument ons? Wat is een effectief communicatiekanaal? Hoe realiseren we retentie en loyaliteit?