. . . . .

Strategie- en Management Consultants


Core Consultants is een toonaangevend consultancy bedrijf wat met passie, creatief vermogen, intelligentie en resultaat bijdraagt aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Waar anderen rechts af slaan, gaan wij links. Onderscheidend vermogen realiseren wij niet alleen bij onze klanten, we bieden het ook aan. De klant staat centraal bij onze opdrachtgevers en met strategie, sales, marketing en innovatie als peilers leveren wij toegevoegde waarde in termen van succes en resultaat op lange termijn.

Corporate Finance

Core Consultants begeleidt en adviseert het management van ondernemingen bij de aankoop en verkoop van ondernemingen en bij het waarderen en financieren van bedrijfsactiviteiten. Complexe processen met grote financiële belangen doorgronden we van a tot z. Want elk onderdeel draagt bij aan het uiteindelijke succes. Ook in het zoeken naar minder voor de hand liggende oplossingen bewijzen we onze toegevoegde waarde.

Corporate Finance services van Core Consultants zijn:

  • Transactiebegeleiding bij fusies of overnames;
  • Bedrijfsfinancieringen;
  • Bedrijfswaarderingen.

Om in contact te komen met onze Corporate Finance consultants kun u via ons contactformulier nadere informatie aanvragen of een afspraak plannen.