. . . . .

Strategie- en Management Consultants


Core Consultants is een toonaangevend consultancy bedrijf wat met passie, creatief vermogen, intelligentie en resultaat bijdraagt aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Waar anderen rechts af slaan, gaan wij links. Onderscheidend vermogen realiseren wij niet alleen bij onze klanten, we bieden het ook aan. De klant staat centraal bij onze opdrachtgevers en met strategie, sales, marketing en innovatie als peilers leveren wij toegevoegde waarde in termen van succes en resultaat op lange termijn.

Innovatie-consulting

    

Innovatie en strategie zijn onlosmakkelijk met elkaar verbonden. In onze ervaring wordt de link tussen innovatie en strategie o.a. gelegd rond het perspectief van klantbehoeften, de kern-competenties van een onderneming, merk-waarden, bedrijfscultuur, samenwerking en veranderingen in omgevingsfactoren.

Transformatie door innovatie is een complex proces. Bij innovatie draait het niet in alle gevallen om een briljant product, idee of dienst. Innovatie is ook het ontwikkelen van specifiek vernieuwende capaciteiten van bestaande producten, diensten of processen. 

Innovatie begint altijd met het waarom versus het wat en hoe. Core Consultants heeft zich gespecialiseerd in innovatie en strategie.

Wij helpen het juiste aspiratieniveau vast te stellen voor aanvang van het innovatie-proces, heldere doelen te stellen, de uitkomsten van innovatie te prioritiseren, begeleiden en de weg naar succes te plaveien met als uitkomst dat innovatie als additionele dimentie kan worden toegevoegd binnen de ondernemingen van onze klanten.